Dissabte 15/12: Caminem i ens despullem per La Marató de TV3

Des de la Federació Naturista-Nudista de Catalunya (FNNC) us convidem a participar en aquesta activitat, el dissabte 15 de desembre de 2018, per donar suport a La Marató de TV3 d'aquest any dedicada a la investigació contra el càncer.


En la primera part per fer salut farem una caminada per l'espai natural dels Colls-Miralpeix que hi ha entre Vilanova i la Geltrú i Sitges, al Garraf.

Data: dissabte 15 de desembre de 2018

Punt de trobada: Al final del carrer Pujada del far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú. Es podrà aparcar en el mateix carrer

Hora de trobada: a les 9.45h., sortida puntualment a les 10h.

Donatiu: Els participants adults faran un donatiu mínim de 5€ que s'entregaran íntegrament a La Mataró de TV3.

Recorregut: El camí segueix un recorregut paral·lel al mar. Tenim a mà esquerra la via del tren i a la dreta les cales que es van succeint fins arribar a Sitges. Quan arribem a la Punta de Cala Coves, acaba en nostre recorregut d’anada: són uns tres quilòmetres, que es poden fer en una hora, tenint present que el camí és pedregós i pendent, en alguns trams.

A un quart de dotze podem emprendre ja el retorn per un camí interior.  Des de la Punta de Cala Coves prenem un camí, a mà esquerra, que s’enfila pel turó, va guanyant altura fins que anem a parar a una pista de terra que neix a la part més alta de la urbanització de Miralpeix. Quan arribem a la pista girem a mà esquerra i la seguim fins que, una forta pujada, va a parar a un carrer de la urbanització Cases del Mar. Just abans d’aquesta forta pujada girem a l’esquerra i anem seguint el camí, que es torna més pedregós.

Seguint-lo, i esquivant la urbanització Casas del Mar, arribarem al final del carrer Pujada del far de Sant Cristòfol, on hem començat el recorregut. El retorn són uns quatre quilòmetres, i es fan en una hora i vint minuts aproximadament.  
.
La caminada són uns set quilòmetres i suposa caminar unes dues hores i vint minuts, que seran més si tenim present que serem uns quants caminants, que hi pot haver ritmes diferents, que es faran fotografies...

En la segona part, després de la caminada, entre les 12.30 i les 13h., anirem al final de la platja del Far on ens despullarem per la Marató, si el temps acompanya, i els més valents es podran banyar.

Tots els membres de les associacions que conformem la FNNC, o els simpatitzants que vulguin participar a l'activitat, us hauríeu d'inscriure individualment fins el dia 10 de desembre (inclòs) enviant la informació següent: Nom, cognom, associació a la que pertanyeu o si sou simpatitzants, si us apunteu a la caminada i si també voleu venir al dinar que es farà posteriorment (el preu previst és de 20 – 24 euros). El preu dependrà del nombre de persones que vinguin al dinar. Necessitem aquesta informació per facilitar el bon funcionament de la jornada.
Ho podeu enviar a: Llorenç llguasch03@yahoo.es. També podeu fer-ho arribar a Eulogio eugargo1@gmail.com