11 de desembre de 2022: 4a Caminada, bany i dinar per la Marató de TV3

 Vilanova i la Geltrú, diumenge 11 de desembre de 2022


Com ja és tradicional, des de la FNNC i les 3 associacions naturistes que la formem, novament aquest any ens proposem col·laborar amb la Marató de TV3 amb una caminada i un dinar el diumenge 11 de desembre de 2022.

Hora i lloc de trobada: a les 9:00 h al pàrquing gratuït dels Jutjats de Vilanova i la Geltrú.

La caminada 2022, coordinada pel Llorenç, serà pujar a la Serra del Bonaire seguint el camí de les Mesquites, per arribar fins la Talaia i baixar, de tornada, fins una mica més enllà del mas Roig.

Detallant el recorregut, sortirem de Vilanova, de l’aparcament dels Jutjats (1). Allà deixarem el màxim de cotxes i amb els imprescindibles agafarem la pista que surt del costat del restaurant La Figuera. Passarem per sota de la C-12, i a l’alçada del Mas Roig (2), deixarem els cotxes. Comença la caminada. Poc després, a mà dreta, surt el camí de Les Mesquites (3). El seguirem, sobrepassarem Can Brunet i pujarem cap a la Serra del Gat. Ens trobarem el camí que puja del Mas de l’Artís (4) (hi vam passar fa dos anys). Passarem la Barraca d’en Bruno i arribarem al Pla de les Palmeres (5). Deixarem aquest camí i, a mà esquerra, prendrem el que ens portarà a La Talaia (PR-C.143.1). Dins d’aquest recorregut esmorzarem.

Un cop a La Talaia (6), després de gaudir de les excel·lents vistes del Garraf, comença la baixada que ens portarà al camp de golf Pitch&Putt Portal del Roc. Darrera del camp de golf surt un camí estret (7) que l’anirem seguint fins arribar als afores del Mas Torrat (3). Allà tenim els cotxes. Entre tot són unes tres hores.

Amb cotxe anirem a buscar els altres cotxes que han quedat a l’aparcament dels Jutjats, i ens dirigirem a la platja de l’Aiguadolç.

El bany nudista a la platja de l’Aiguadolç serà sobre les 12:30h. Després, al voltant de  les 13:30,  marxarem cap el Centre Cívic de la Geltrú per fer el dinar. (Es recomana aparcar al pàrquing del Red Bar).

El dinar solidari serà una Xatonada, coordinada pel el Toni Prieto qui també farà l'amanida i la salsa amb els seus ingredients.

Per completar la típica Xatonada vilanovina caldran les truites, i és aquí on necessitem tres truiters/es que facin truites de 5 ous amb paella de 26 centímetres, perquè totes tinguin la mateixa grandària.

Els/les truiters/es faran un nombre de truites per determinar, una truita per cada 8 comensals, que anirà en funció del nombre d’aquests, amb tres tipus de truita per comensal.

En el cas que fóssim 24 comensals, caldrien tres truiter/as que fessin 3 truites cadascú. (3x3=9 truites), que hauran de portar fetes de casa i després l’organització els abonarà les despeses.

Si el nombre de comensals s’apropa als 32, caldrien tres truiter/as que fessin 4 truites cadascú. (3x4=12 truites), que en les mateixes condicions que el cas anterior hauran de portar fetes de casa i després l’organització se’n farà càrrec de les despeses.

En tots els casos cada comensal menjarà 3/8 de truita, corresponent a tres diferents tipus de truita.

L’organització proveirà la beguda i els postres.

Temporalització

9 h trobada al pàrquing gratuït dels Jutjats de Vilanova i la Geltrú.

9h 15 sortim de l’aparcament dels Jutjats amb el mínim de cotxes possibles.

9h 30 Deixem els cotxes aparcats i ens posem a caminar.

11h 15 Arribem a La Talaia. Hem afegit uns 30 minuts de la parada per esmorzar que farem a la carena.

12h Arribem al camí d’on ens hem posat a caminar i anem cap els pocs cotxes que hem deixat aparcats.

12h 15 Sortim cap a l’aparcament dels Jutjats per agafar tots els cotxes i anar cap a la platja de l'Aiguadolç.

12h 30 Arribem a la platja de l’Aiguadolç i fem un bany nudista.

13h 30 Sortim cap al Centre Cívic.

14h Dinar solidari al Centre Cívic de la Geltrú, seu social de l’ANPA i de la FNNC.

La col·laboració de la caminada és d’un mínim de 5€ per persona i la col·laboració mínima del dinar és de 15€ per persona. La FNNC i les associacions també faran aportacions. Tot el que quedi després de pagar els ingredients del dinar serà aportat a La Marató de TV3 2022, per la salut cardiovascular.

Cal reservar plaça per organitzar tant la caminada com el dinar. Es pot participar a les dues activitats o només a una de les dues. Podeu fer la reserva per correu electrònic a associacionaturista@gmail.com, o per WhatsApp al 620250349 (Llorenç) o al 692962520 (Eulogio).