2a Caminada dins dels actes de la Marató de TV3


DE LA PLATJA DE L’AIGUADOLÇ A CUBELLES PER LA COSTA I  RETORN PEL CAMÍ ANTIC

Aquest any us tornem a suggerir que compartiu amb nosaltres, la Federació Naturista-Nudista de Catalunya, una caminada per la costa del Garraf. L’any passat va ser en direcció a Sitges i aquest serà fins a Cubelles.
L’anada la farem seguint la costa. És un recorregut d’uns 5 quilòmetres, planer i sense cap dificultat remarcable. Com que el sòl és pedregós, resulta important portar un calçat adient. 
Sortim pel camí que neix uns metres abans d’entrar a la cala de l’Aiguadolç i que s’enfila a un replà que queda per damunt de la platja. Nosaltres el resseguim pel costat de mar fins que entrem a la urbanització “Racó de Santa Llúcia”. Si podem, procurarem passar pel camí de ronda de la urbanització per tenir una visió millor del mar. 

En lloc de seguir la via del tren prendrem un altre camí una mica més llarg, però més agradable que travessa la zona semilacustre de Els Prats de Vilanova fins arribar a la Platja Llarga. La travessarem tota fins entrar a la platja del Prat de Vilanova. Anirem seguint fins al torrent de Santa Maria que separa els termes de Vilanova i de Cubelles, al costat del Club Nàutic de Cubelles. Aquí deixarem la costa per buscar el camí de retorn a Vilanova pel carrer Arlès del Tec.
El carrer Arlès del Tec ens porta fins una rotonda de la C-246. La sobrepassem i entrem al carrer Sant Antoni, que enllaça amb una pista o camí Torres Vallès. Anirem seguint fins passar, per un túnel, per sota de la C-31.
Passat el túnel, seguim el carrer uns quants metres, no gaires, i trobem un camí a la dreta que surt perpendicular. És l’entrada a una casa, però passada la casa, comença el camí antic. Es tracta d’un dels camins que ha recuperat el Grup de L’Ortoll. 
Anirem seguint aquest camí, deixant a l’esquerra l’Avinguda de l’Aragall. El camí és estret però sense cap problema. Aquest camí va a parar a la C-246a, pràcticament davant d’on hi ha el carrer Esparrall, el que ens porta ja fins la platja de l’Aiguadolç.

 Vilanova i la Geltrú – Cubelles – Vilanova i la Geltrú

ORGANITZACIÓ

-       Ens trobarem a la platja de l’Aiguadolç a les 10h del matí, a l’aparcament que hi ha just al darrere.
-       Recollirem els diners de la inscripció: es tracta de fer una recapta per ajudar la Marató de TV3, per tant l’aportació és a partir de 5 euros per persona.
-       En acabar, ens posarem a caminar. L’anada, a pas tranquil i amb possibles parades per fer fotografies, pot representar uns 60 minuts.
-       La tornada, per l’interior, pot superar aquest temps, però no gaire.
-       A quarts d’una podem ser altre cop a la platja de l’Aiguadolç. Si el temps acompanya, bany i fotografia nudista. Si no és possible miraríem d’organitzar un vermut.
-       Feta la fotografia, recuperarem els cotxes i ens dirigirem al Centre Cívic de la Geltrú, on es farà el dinar. El preu del dinar, integrament a benefici de la lluita contra les malalties minoritàries, és de 15 euros. Aquest dinar, subvencionat per la FNNC, el farà un company de l’Associació de l’ANPA.
-       Us podeu apuntar dirigint-vos a: associacionaturista@gmail.com o al 692962520 per telèfon o Whatsapp. Cal que cada persona s’apunti (nom i cognom), segons el que vulgui fer: la caminada; la caminada i el dinar; o el dinar sol.